Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Όπως κάθε χρόνο με αφορμή την γιορτή της μητέρας ,οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε  στο νηπιαγωγείο μας ανοικτή εκδήλωση-ομιλία από ψυχολόγο του δικτύου 'Αλφα(Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας,σε συνεργασία με τον οργανισμό κατά των ναρκωτικών ΟΚΑΝΑ).
Κι επειδή ''μ'ένα χέρι δεν χτυπιούνται παλαμάκια ''με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε εκτός από τις μητέρες και τους πατέρες που αποδέχθηκαν την πρόσκληση και μας τίμησαν με την παρουσία τους . Έτσι μέσα σ'ένα ζεστό κλίμα ανταλλάχθηκαν εμπειρίες και προβληματισμοί των γονέων σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ την ψυχολόγο Κα Μακρογιάννη Χριστίνα που με πολύ τρυφερό τρόπο αφού έκανε την εισήγησή της ,απάντησε σε ερωτήματα των γονέων και πρότεινε αποτελεσματικότερους τρόπους επικοινωνίας και αντιμετώπισης των προβλημάτων στις σχέσεις τους  μέσα στην οικογένεια. 
Ακόμη ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς,για  την παρουσία τους αλλά και την ουσιαστική και όχι τυπική συμμετοχή τους καθ'όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ!!!:)))

Δεν υπάρχουν σχόλια: