Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Οι μικροί φωτογράφοι εν δράσει....σε φωτογραφείο

 Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος μας ''Μικροί φωτογράφοι εν δράσει''επισκεφθήκαμε το φωτογραφείο του κ.Βασίλη ώστε να γνωρίσουμε το επάγγελμα του φωτογράφου.Ο κύριος Βασίλης μας ξενάγησε στον χώρο που δημιουργεί τα έργα του και απάντησε στις ερωτήσεις μας σχετικά με το γιατί έγινε φωτογράφος,τι φωτογραφίζει και για ποιο λόγο,μας περιέγραψε επιδεικνύοντας τα,τα μέσα,μηχανήματα και τεχνικές που χρησιμοποιεί.Μας έδειξε διάφορες φωτογραφίες του,μας φωτογράφισε στο στούντιο του,τον φωτογραφήσαμε κι εμείς κι αφού παρακολουθήσαμε τη διαδικασία της εκτύπωσης των φωτογραφιών αυτών,μας τις χάρισε με μεγάλη χαρά!!!!
 Κι εμείς με τη σειρά μας του χαρίσαμε μια ευχαριστήρια τεράστια :)))κάρτα που φτιάξαμε με βάση μια φωτογραφία συνεργατών του, από την χριστουγεννιάτικη γιορτή μας.''Ευχαριστούμε πολύ που μας δεχθήκατε''κύριε Βασίλη με τόση καλοσύνη στον χώρο εργασίας σας!!!!!   .    
 Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς,τους γονείς και κηδεμόνες οι οποίοι  συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση κι επιτυχία των σκοπών της επίσκεψής μας..ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!! 
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης,την προσοχή των παιδιών,και όχι μόνο:))), τράβηξε,όχι αδίκως,κι εντυπωσίασε ιδιαιτέρως,μια παλιά ξύλινη φωτογραφική μηχανή σε τρίποδο...!!!!!
Πόσο σπουδαία αφορμή για την πραγματοποίηση της επόμενης επίσκεψής μας σ'έναν χώρο στον οποίο υπήρχαν κι άλλες τέτοιες και όχι μόνο.... !!!!!
(Έκθεση ιστορικής και τεχνολογικής εξέλιξης της Φωτογραφίας ''Τιθασεύοντας το φως'',στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας,ΝΟΗΣΙΣ.)
                                                                                                                   ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου