Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής

Με μεγάλη προσοχή παρακολουθήσαμε στον χώρο του νηπιαγωγείου μας,το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ''Γίνε κι εσύ μαζί μας βοηθός τροχονόμου''με σκοπό την πρόληψη και αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.Η Ανθυπαστυνόμος Κα Βασιλική Μπαγγέα,με ιδιαίτερα μεταδοτικό τρόπο πραγματοποίησε αρχικά την ενημέρωση των παιδιών σχετικά με την οδική ασφάλεια και τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς.


Στη συνέχεια τα καθοδήγησε με πολλή αγάπη να εφαρμόσουν βιωματικά αυτά που άκουσαν και είδαν,μέσω ενός επιδαπέδιου παιχνιδιού.Την ευχαριστούμε θερμά!!! 






Φυσικά ευχαριστούμε πολύ και όλους τους υπεύθυνους του προγράμματος για την τόσο αξιόλογη οργάνωσή του,αλλά και για τα δωράκια που στο τέλος δόθηκαν στα παιδιά:σχετικά με το θέμα αυτοκόλλητα,επιτραπέζιο παιχνίδι αλλά και βραβεία κυκλοφοριακής αγωγής.




  

2 σχόλια:

enellys είπε...

Συγχαρητήρια Μαρία μου για την άψογα οργανωμένη ευαισθητοποίηση των μαθητών σου σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως η κυκλοφοριακή αγωγή,που αφορά όλους μας!!!Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

ΒΑΡΤΑΜΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ είπε...

Να'σαι καλά Νέλλυ μου,σ'ευχαριστώ πολύ!!!Δυστυχώς ο αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων στην χώρα μας δείχνει πως είναι απαραίτητη η αλλαγή της κουλτούρας μας ως προς την σωστή οδική συμπεριφορά αλλά και η καλλιέργεια του ενστίκτου της αυτοσυντήρησης...